Doorgaan naar hoofdcontent

NIKE ZOOM 2K IN LILAC! #WISHLIST

De nieuwe Nike schoenen zijn helemaal mijn ding. Misschien komt het door het feit dat ze lila zijn, of omdat zo graaf zijn. Maar de NIKE ZOOM 2K in de kleur Lila staat nu bijna boven aan op mijn wishlist.
Nike Zoom 2K Damesschoen
Nike Zoom 2K Damesschoen
Nike Zoom 2K Damesschoen
Nike Zoom 2K Damesschoen

Reacties

Populaire posts van deze blog

NEW STUFF (REALLY CHEAP)

Ik heb laatst twee items gescoord die zo goedkoop zijn! De jumpsuit heb ik van de H&M voor maar 15 euro. Koopje dus! Het heeft een blote rug en de voorkant is heel erg diep uitgesneden (naar mijn mening). Ik had een nieuwe zonnebril nodig. De zonnebril die ik heb, kwam ik onverwachts tegen in de.... ACTION! Ik kon het ook niet geloven maar het is echt heel leuk en het kostte maar 0.99 euro. Ca-ching! Ik moet er wel bij zeggen dat de bril precies een beetje gebogen is, in de vorm van een V. Het valt niet erg op maar wel handig om te weten dat het niets kaarsrecht is.  Zelf heb ik niet veel rondingen dus zo erg is het niet dat het uitgesneden is. Ik snap wel als je het daar moeilijk mee hebt. En omdat het wel schattig is met die madeliefjes, vervaagt het 'sexy'.  Het is de allereerste keer dat ik zelf outfitposts maakte dus ben benieuwd :-)

CASUAL BUT STILL FLAWLESS #WHATTOWEAR

Vandaag ga ik het hebben over casual outfits die nog steeds er modieus uitzien. Want vaak zie ik, tijdens de examensperiode bijvoorbeeld, veel meiden die niets comfortabeler vinden dan een joggingbroek. Maar ik zeg het voor eens en altijd: Een joggingbroek draag je thuis, niet openbaar (xxx) Dus hier ben ik om allemaal meiden te helpen. Want die vraag die ik vaak krijg is: Hoe zie ik er leuk uit maar ook nog comfortabel, Samantha? Ik heb allemaal voorbeelden en tips (die ik zelf ook gebruik) om mij zo mooi mogelijk maar ook comfortabel uit te zien. *Het zijn vooral kledingstukken dat je meestal wel in de kast hebt liggen, z Zo niet heb ik wat linkjes erbij gezet, om het jullie wel gemakkelijk te maken! 1. Zoals je al is opgevallen, vind ik jeans altijd een goede keuze. Het is zoiets makkelijk te stijlen. Bijvoorbeeld een jeans jurk. Je kan er niets of een wit/zwart T-shirt onder dragen. And you ready to go!  Link Jeans Dress Forever21 2. Je kunt zelfs