Doorgaan naar hoofdcontent

BLACK FRIDAY IS COMING

BLACK FRIDAY IS WEER IN ZICHT

De chaotischste, drukste, leukste, goedkoopste tijd van het jaar!
Voor diegene die niet bekent zijn met één van de leukste feestdagen in de modewereld, Black Friday is de dag voor de Amerikaanse feestdag Thanksgiving waar de winkels laat open zijn en alles veel goedkoper En niet alleen de Amerikanen genieten hiervan. Als je bijvoorbeeld naar een shopping center of winkelstraat gaat, zal ik je moeten waarschuwen. Als je niet tegen veel drukte of chaos kan, dan zou Black Friday eerder online vieren. Online is er ook heel veel sale. Ik ga altijd naar een winkelcentrum, dan ervaar je het meer. Je kunt natuurlijk ook de dag erna gaan, dan is het veel rustiger. Maar dan is de kans groot dat je niet alles in je maat vind bijvoorbeeld. Of dan ligt alles op een hoop. Maar meestal is er nog korting de dag erna hoor.
Hier is nog een tip; Blijf kritisch! I know dit gebeurt maar 1 keer per jaar maar het is niet fijn als je met leuke broeken thuis komt en dat ze direct belebberd zijn. Een rood kaartje verbetert het item niet!
Het is op 23 november 2018 dit jaar. Hopelijk heb je veel gehad aan mijn tips, en ga je veel scoren dit jaar!


Reacties

Populaire posts van deze blog

THE BEST ZARA BAGS #feBAGuari

#FEBAGUARI NEON VINYL TOTE BAG TRANSPARENT TOTE HANDBAG SNAKESKIN PRINT BELT BAG MEDIUM OVAL CROSSBODY BAG EVERYDAY BACKPACK